ΤΟ ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ MAZDA

Το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60 αντιπροσωπεύει όλα όσα έχει ενσωματώσει η Mazda στο DNA της τα τελευταία 100 χρόνια: από τον εξαιρετικό σχεδιασμό, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, μέχρι την ιαπωνική δεξιοτεχνία και τις νέες τεχνολογίες – που όλα επικεντρώνονται στη δημιουργία μιας εκπληκτικής εμπειρίας για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του.

Το CX-60, όπως όλα τα αυτοκίνητα Mazda, προσφέρει διαισθητική, ασφαλή, εύκολη και απολαυστική οδήγηση. Ο σχεδιασμός του συνδυάζει υλικά υψηλής ποιότητας, την ιαπωνική κληρονομιά και το πάθος των έμπειρων σχεδιαστών Takumi της Mazda σε καθένα από τα μοναδικά κατασκευασμένα αυτοκίνητά μας.

Το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60 είναι επίσης το πρώτο μας αυτοκίνητο PHEV και με αυτό λανσάρουμε μια ολόκληρη σειρά νέων τεχνολογιών με επίκεντρο τον οδηγό.

ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ

Μοναδική ιαπωνική αισθητική και κομψός, αλλά τολμηρός σχεδιασμός: το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60 απευθύνεται σε απαιτητικούς οδηγούς. Το χαλαρωτικό, εκλεπτυσμένο εσωτερικό προσφέρει μεγάλη ποικιλία διακριτικά ενσωματωμένων επιλογών και τεχνολογιών που είναι εστιασμένες στον οδηγό και σίγουρα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Ένα SUV κατασκευασμένο για προοδευτικούς οδηγούς που κατανοούν πραγματικά την ποιότητα και τη συναρπαστική δυναμική οδήγησης.

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΑΠΩΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Κατασκευασμένο στην Ιαπωνία, το Mazda CX-60 ακολουθεί τη γλώσσα σχεδιασμού Kodo, υιοθετώντας την ιαπωνική έννοια του Ma, που συνίσταται στην ήρεμη και αξιοπρεπή ομορφιά του άδειου χώρου. Κάθε σχεδιαστικό στοιχείο του Mazda CX-60 έχει έναν σκοπό και αναδεικνύει μια εκλεπτυσμένη αίσθηση ομορφιάς και κομψότητας. Το εσωτερικό συνδυάζει στοιχεία υλικών, όπως το ξύλο σφενδάμου, το δέρμα Nappa και ιαπωνικά υφάσματα μοναδικής υφής.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ

Το Mazda CX-60 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών για μια ασφαλέστερη και πιο άνετη οδηγική εμπειρία. Υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά, όπως το Σύστημα εξατομίκευσης οδηγού της Mazda που υποστηρίζει την αυτόματη προσαρμογή του περιβάλλοντος σύμφωνα με τις προσωπικές προτιμήσεις του οδηγού, το σύστημα παρακολούθησης 360 μοιρών που εξασφαλίζει πανοραμική προβολή ή η νέα τεχνολογία Kinematic Posture Control που διευκολύνει τους ελιγμούς και παρέχει ευστάθεια στις στροφές.

ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ

Εξερευνήστε μερικούς από τους πολλούς λόγους για να επιλέξετε το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60, από το περιβάλλον της καμπίνας μέχρι τις επιδόσεις ή την ευκολία οδήγησης, όπως την επιλογή plug-in που καλύπτει τις καθημερινές σας ανάγκες μετακίνησης. Τα συστήματα κινητήρα και μετάδοσης του Mazda CX-60 σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία, υποστηρίζοντας παράλληλα τη βιωσιμότητα και τις απαιτήσεις του οδηγού.

ΜΕΙΩΜΕΝΑ CO2

Το ολοκαίνουργιο plug-in υβριδικό της Mazda προσφέρει μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και εξισορροπεί τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Για να επιτυγχάνονται ακόμη χαμηλότερες εκπομπές ρύπων και πιο ομαλή επιτάχυνση, το Mazda CX-60 διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το ολοκαίνουργιο Mazda CX-60 είναι το πρώτο αυτοκίνητο PHEV της Mazda. Με την μπαταρία 17,8 kWh, το Mazda CX-60 προσφέρει συνδυασμένη ισχύ άνω των 300 ίππων και μέγιστη ταχύτητα έως και 200 km/h στην υβριδική λειτουργία.

ΦΟΡΤΙΣΗ

Συνδέστε το Mazda CX-60 σε παροχή ρεύματος, για να απολαύσετε οδήγηση χωρίς εκπομπές ρύπων που μπορεί να καλύψει τις περισσότερες από τις καθημερινές σας ανάγκες. Η φόρτιση είναι γρήγορη και εύκολη και, αν χρειαστεί να διανύσετε μεγαλύτερη απόσταση, είστε καλυμμένοι με τον βενζινοκινητήρα.

Κλείστε Test Drive