Εταιρεία

Η AUTOLINEA είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής των οχημάτων Kia Motors, Mazda, SEAT & Cupra , Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Fiat Professional όπως επίσης εξειδικευμένος επισκευαστής SUBARU & VOLVO.

Με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας προσφέρουμε από το 1999 ολοκληρωμένες υπηρεσίες αυτοκίνησης. Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 15.000 οδηγοί και εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε και να εκπαιδευόμαστε με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Η AUTOLINEA είναι επίσημος διανομέας και επισκευαστής των οχημάτων Fiat, Alfa Romeo, Fiat Professional, Lancia – Jeep, KIA MOTORS & SEAT. Επίσης επίσημος επισκευαστής των εταιριών VOLVO, MAZDA, CHEVROLET & SSANGYONG και εξειδικευμένος επισκευαστής SUBARU.

Με συνέπεια και σεβασμό απέναντι στους πελάτες μας προσφέρουμε από το 2000 ολοκληρωμένες υπηρεσίες και λύσεις αυτοκίνησης. Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 14.000 οδηγοί και εμείς συνεχίζουμε να επενδύουμε και να εκπαιδευόμαστε με στόχο την δική σας εξυπηρέτηση.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις μετακίνησης για όλες τις απαιτήσεις.

Οι εξειδικευμένοι μας σύμβουλοι πωλήσεων είναι πάντοτε κοντά σας για να σας παρουσιάσουν όλα τα μοντέλα μας και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.

Οι έμπειροι και εκπαιδευμένοι μηχανικοί μας, τα σύγχρονα ειδικά εργαλεία διάγνωσης και επισκευής αλλά και τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ εξασφαλίζουν τη σωστή λειτουργία του αυτοκίνητου σας.

Για μας στην AUTOLINEA αποτελεί πρόκληση η κάλυψη των αναγκών σας σε όλα τα επίπεδα της αυτοκίνησης.

Τα καταστήματα λιανικής μας στα Ιωάννινα όπως και οι συνεργασίες μας με μεγάλες εταιρείες της αυτοκίνησης σε όλη την Ελλάδα, μας δίνει την δυνατότητα να αγοράζουμε καθημερινά τα πλέον ποιοτικά και αξιόπιστα αυτοκίνητα, μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγών της κάθε μάρκας που αντιπροσωπεύουμε, που κατόπιν εξονυχιστικού ελέγχου εκθέτονται στο BestofAUTOLINEA.